Nyhed

December 2018

Så fik vi også leveret de 3 første af 21 stk. Joab 2-kammer biler til Odense Renovation. 2 stk. monteret på Mercedes Econic og 1 stk. monteret på Renualt chassis. Opbygningerne er med meget udstyr som giver bedre arbejdsmiljø for medarbejderen herunder blandt andet BANKE E-PTO for mindre driftstøj.
Vi ønsker Odense renovation et stort tillykke med deres nye biler🙂

 

December 2018

Så blev der leveret 9 stk Joab opbygninger til ARC i København. Helt præsis 3 stk. Joab 2-kammer og 6 stk. Joab 1 kammer med Zoeller split lift. Opbygningerne er de første til ARC og disse er monteret på Mercedes Econic chassis leveret af Mercedes CPH. Bilerne står klar og skal starte deres drift 2 januar 2019🙂.

Vi ønsker ARC et stort tillykke med deres nye flotte biler🤗

 

 

November 2018

Så blev det tid til levering af 3 stk. fine FAUN frontloadere til Marius Pedersen. Vi ønsker Marius Pedersen et stort tillykke med deres nye biler🤗

 

November 2018

Så blev det tid til levering af denne fine industri renovationsbil til Affaldplus i Næstved. En Joab HD med dobbelt tagspil monteret på Mercedes Econic chassis. Chassis er leveret af Ejner Hessel i Århus.
Vi ønsker Affaldplus et stort tillykke med deres nye bil🤗

 

Oktober 2018

Så fik vi Så blev endnu en flot opbygning klar til levering🤗🤗 Denne gang til Lunde Entr. & maskinstation. Opbygningen er med HMF 324 hejs monteret på scania chassis leveret af scania i Esbjerg. Vi ønsker Lunde Entr. & maskinstation et stort tillykke med deres fine nye bil

 

Oktober 2018

Så fik vi sat de nye JOAB 2 kammer biler i drift for Renonorden i Vordingborg 🙂. Vi ønsker Renonorden et stort tillykke med de nye biler og deres opgave i Vordingborg 🙂

 

September 2018

Så fik leveret endnu 2 flotte JOAB HD industribiler til NVF renovation i Lemvig. Opbygninger er monteret på MAN chassis🙂 Vi ønsker NVF renovation et stort tillykke med deres nye biler🤗🙂

 

September 2018

Så fik vi leveret denne flotte JOAB HD industri renovationsbil til Fugato på Bornholm. Opbygningen er med frontmonteret sepson tagspil med fjernbetjening og lock & shake til vippecontainere monteret på scania chassis. Vi ønsker Fugato et stort tillykke med deres nye bil og alle en god weekend🙂🙂

 

September 2018

Så fik vi leveret denne fine opbygning med HMF 320 wirehejs og front monteret HMF 2620 kran til BUKAM i Esbjerg🙂. Opbygningen er monteret på MAN chassis leveret af MAN Esbjerg. Vi ønsker BUKAM et stort tillykke med deres nye bil
 

 

Juni 2018

Så blev det tid til næste levering. Denne fine kroghejs opbygning med HYVA 30 tons krog, med hydraulisk kofanger monteret på Volvo chassis. Vi ønsker Tonny Frank Jensen Skrot og Miljø stort tillykke med deres nye bil.

 

Juni 2018

Så blev sidste bil af 9 stk færdig til Vognmandsfirmaet M. Larsen A/S. Opbygningen er en JOAB Twin med BANKE E-PTO monteret på Mercedes Econic, leveret af Ejner Hessel A/S.

Bilerne skal servicere borgerene i Slagelse Kommune. Vi ønsker M. Larsen stort tillykke med deres nye biler.

 

Maj 2018

Så fik vi leveret denne meget flotte tømmerlads opbygning til Steff-Byg i Esbjerg. Opbygningen er nøje gennemtænkt og med bagmonteret HMF 2620 K4 monteret på flot Volvo FH540. Bilen vil være at finde på vores stande 2 og 3 på Vestfyn Trækker :) Alle er velkommen :)

Vi ønsker Steff-Byg et stort tillykke med deres nye flotte bil :)

 

Maj 2018

Så blev det Varde Kommunes tur til at modtage denne fine lad opbygning med presenningsruf og HMF 260 kran monteret på 8 tons MAN chassis.

Vi ønsker Varde Kommune stort tillykke med deres fine nye bil :).

 

April 2018

Så fik vi leveret denne flotte Volvo trækker med HMF Kran til Brdr. Holst Sørensen A/S i Ribe. Vi ønsker dem stort tillykke med den nye bil.

 

April 2018

Så fik vi leveret denne flotte opbygning med JOAB 24tons Kroghejs til Chr. Brinck & Søn ApS. Opbygningen er monteret på Mercedes chassis leveret af Bent Pedersen A/S. Vi ønsker Chr. Brinck & Søn et stort tillykke med deres nye bil.

 

April 2018

Så blev denne lille fine lad opbygning med HMF 250 T2 færdig til Vattenfall i Esbjerg. Vi ønsker Vattenfall et stort tillykke med deres nye bil.

 

April 2018

Så kom der endnu en lille PB 2 kammer aluminiums opbygning på gaden. Bilen er leveret til Renonorden i Roskilde. Opbygningen er unik på den måde at den kan tage 2-delte spande og har en solid nyttelast i forhold til dens størrelse. Opbygningen er monteret på FUSO Canter leveret af Ejner Hessel A/S. Vi ønsker Renonorden et stort tillykke med deres nye bil.

 

Marts 2018

2 stk. JOAB HD V20 med dobbelt tagspil leveret til Meldgaard. Opbygningerne er leveret med P. Christensen, Kolding

 

 

Februar 2018

Så fik vi leveret denne fine opbygning til Vognmand Henri Jacobsen. Opbygningen er med en HMF 324 wirehejs og med kranbeslag bygget på MAN chassis, leveret af MAN Esbjerg.

 

Januar 2018

1 stk. JOAB Anaconda med split lift leveret til Hillerød Forsyning. Opbygningen er monteret på Mercedes Econic leveret af Mercedes CPH

 

December 2017

1 stk. 2 kammer aluminium PB opbygning monteret på DAF 7,5 Tons chassis leveret til Renonorden A/S 

 

Oktober 2017

2 stk. JOAB V20 med BANKE EL-drev og Zoeller automatlift leveret til Renosyd I/S. Opbygningerne er monteret på Mercedes Econic leveret af Ejner Hessel A/S

 

 

September 2017

Så fik vi leveret denne fine opbygning til skrot kørsel til TFJ skrot og miljø. Opbygningen er med en Palfinger Epsilon kran bygget på Volvo chassis

 

Juni 2017

Så fik vi leveret denne flotte opbygning til Bork klovbeskæring 🙂
Opbygning er med bagmonteret HMF 810 kran og special bygget aftagelig kasse på lad! Opbygningen er bygget på Iveco chassis leveret af Iveco Esbjerg.

 

 

 

Opbygning til Esbjerg Container service. Opbygningen er med monteret Hmf 324 wirehejs og frontmonteret aftagelig Hmf 2620 K-5 kran. Opbygningen er monteret på Volvo chassis leveret af Volvo i Esbjerg.

 

 

Maj 2017

Opbygningen med frontmonteret HMF 6020 K6 kran med fj1200 fly-jib samt HMF LTE 324 (24tons) tippelad til Vognmand Hans Christensen

 
 

 

Industri renovationsopbygning til NVF renovation ( Lemvig beton ). Opbygningen er med frontmonteret tagspil og er 23,3m3, bygget på MAN chassis.

 

1 stk JOAB HD industri renovations opbygning Vognmandsfirmaet Ole Larsen i Ringsted. Opbygningen er på 21,7m3 og er monteret på et Volvo chassis.

 
 
   

 

April 2017

1 lille renovations opbygning til Hillerød forsyning. Detye er en Zoeller Semat med tip, velegnet til kørsel i byerne hvor der mindre plads! Opbygning er bygget på en Iveco 7,5 tons chassis.

 

 

Marts 2017

5 nye JOAB V20 med Zoeller 406 splitlift til Hillerød forsyning.

 

Opbygningerne er monteret på Mercedes Econic leveret af Mercedes Danmark.
 

 

 

 

 

Februar 2017

 

1 stk. JOAB V20 industri renovationsopbygning med 8 tons trækspil på taget leveret til Odense Renovation.

 

Opbygningen er udstyret med EL-drev til betjening af alle funktioner og tagspil er udstyret med fjernbetjening. Opbygning er på 26,4 m3 og er monteret på en 4 akslet Volvo FM leveret af autohuset Vestergaard A/S.

 

Vi ønsker Odense Renovation et stort tillykke med deres nye bil.

 

 
 
 

 

 

Februar 2017

 

Så fik vi leveret endnu en flot industri renovationsbil til Meldgaard. Bygget på Volvo FM. Vi ønsker Meldgaard stort tillykke med den nye bil

 

 

 

November 2016

 

1 Stk. industribil til Meldgaard Miljø.

 

Opbygningen er af forstærket udgave og med vores nye type V20 komprimatorkasse, som giver større m3 på kortere aksel afstand.

Denne industri bil er med dobbelt tagspil med til sammen 6 tons trækkraft.

 

Vi ønsker Meldgaard Miljø tillykke med deres nye bil!

 

 

 

Novenber 2016

 

1 Stk HMF wirehejs og HMF 2120 K4 kran til Tjæreborg industri. Opbygning er på et Mercedes chassis fra Bent Pedersen i Esbjerg. Vi ønsker Tjæreborg industri tillykke med deres nye bil!

 

 

 

August 2016

 

1 stk. lille solidt Ove Kock finerlad leveret til Bilhuset Esbjerg

 

 

August 2016

 

1 stk. fin 2 kammer til Odense renovation. Vi ønsker Odense renovation et stort tillykke med deres nye bil.

 

Opbygningen er en FAUN monteret på Mercedes econic leveret af Jesper fra P.Christensen i Odense.

 

 

Juli 2016

 

2 nye Faun 2 kammer biler til delte beholdere, leveret til Renonorden i Glostrup Opbygget på Mercedes Econic. Vi ønsker Renonorden tillykke med de 2 nye biler

 

 

 

Juni 2016

 

En flot opbygning med et HMF wirehejs monteret på et Volvo FM chassis til Vognmand Palle Sørensen.

 

Vi ønsker Palle et stort tillykke med hans nye fine bil!

 

 

 

Juni 2016

 

Ny kran på en tidligere Ove Kock opbygning.

 

Stort tillykke til Sturup med den nye Hmf 2620 kran!

 

 

Juni 2016

 

3 stk. 1-kammer JOAB renovationsbiler til Brians renovation. Beholderne er af den nye V20 JOAB Anaconda der giver flere m3 i kassen.

 

Vi ønsker Brian tillykke med hans nye biler.

 

 

Maj 2016

 

2 stk FAUN 2 kammerbiler leveret til Renonorden i Kalundborg.

 

Begge bygge på Mercedes chassis.

 

Vi ønsker Renonorden tillykke med deres 2 nye biler.

 

 

Maj 2016

 

Frontmonteret HMF 2620 K-5 kran leveret til Viggo Sørensens tømmerhandel . Bygget på et Scania chassis.

 

Vi ønsker dem tillykke med deres nye bil.

 

 

 

Maj 2016

 

Den første af 3 JOAB renovations biler  til Brians renovation, bygget på Volvo FE.

 

 
 

 

Maj 2016

 

En ny type JOAB industribil med tag-spil, monteret på et scania chassis. Bilen er leveret til KBS containerservice.

 

Vi ønsker Kaj tillykke med hans nye bil

 

 

Maj 2016

 

Så fik vi leveret Joab til Renonorden. Kassen er overflyttet fra er andet chassis til en Renualt acces med lav indstigning.

 

 

 

April 2016

 

Vejle Kommunne sat igang med 3 stk. FAUN 2 kammerbiler til tømning af delte spande.

 

Opbygninger er monteret på Mercedes Econic gas chassis leveret af Ejner hessel i Nykøbing Falster og leveret til Renonorden A/S.

 

Vi ønsker Renonorden tillykke med deres nye biler.

 

 

April 2016

 

En lille renovationsbil leveret til Helmers Vognmandsforretning på Samsø.

 

Opbygningen er 8m3 og med bagtip og special sækkekasse integreret i liften.

 

Vil ønsker Rene fra Helmers Vognmandsforretning et stort tillykke med bilen.

 

 

April 2016

 

5 opbygninger leveret til Esbjerg kommune sammen med Bilhuset Esbjerg.

 

Ladet er et speciel koncept med bag monteret fjernstyret kran. Total lastevne 975kg på en 3.500kg Opel movano.

 

Vi ønsker Esbjerg kommune tillykke med deres nye flotte biler.

 

 

 

Marts 2016

 

1 stk. JOAB 2 kammer renovationsbil bygget på en Volvo Fm leveret til Brians Renovation.

 

Vi ønsker Brian et stort tillykke med hans nye bil

 

 

 

Februar 2016

 

Et glaslad med Hmf 150 T2 kran, bygget på et renualt chassis leveret til Glaspartner i Esbjerg.

 

Vi ønsker dem tillykke med deres nye bil.

 

 

 

Februar 2016

 

Så fik vi leveret en ny Hmf 2120 kran på konsol til M.J. Eriksen.

 

Stort tillykke til dem med deres nye kran.